Reparationer

Vi tror på att mobiltelefonen är din närmaste vän och ditt viktigaste verktyg i vardagen. Därför strävar vi alltid efter att hjälpa våra kunder till att ha en fullt fungerande mobiltelefon i alla lägen. Som verkstad kan vi lova dig bra service och ett professionellt bemötande. Om din mobiltelefon skulle gå sönder finns vår erfarna och utbildade personal till hands för att hjälpa dig med din mobilreparation.

Laga smartphone

Har du en trasig mobilskärm? Eller har batteriet på din telefon slutat att fungera som det ska? I så fall har du kommit helt rätt. Det har aldrig varit enklare för dig som kund att genomföra reparationer på din mobiltelefon eller surfplatta. Här på Laga Mobil Idag lagar vi modeller från kända varumärken såsom Apple, Samsung och Huawei. Oavsett om du har en iPhone X, en Samsung S7 eller en Huawei P20, så finns vi där för dig. Våra tekniker är utbildade i att reparera alla dessa mobiler, både vad gäller byte av hårdvara som återställning av mjukvara.

Laga surfplatta

På Laga Mobil Idag lagar vi telefoner bland annat från de världsledande tre märken – Apple, Samsung och Huawei. Men kan vi även byta display på iPad? Eller kan vi byta batteri på Samsung Tab? Självklart kan vi även reparera surfplattor. Oftast byter vi ut spruckna skärmar, men vi kan även reparera laddportar, antenner och batterier. Enheter som kräver avancerade reparationer kan behöva skickas iväg till extern lödverkstad, men de flesta problemen löser vi direkt i butik. Kolla med våra utbildade reparatörer, så felsöker vi problemen och erbjuder en lösning.

Tillbehör

Förutom att laga din mobil så har vi även ett brett sortiment av skydd och accessoarer till dem flesta telefoner. Vi erbjuder massvis av tillbehör för mobiltelefoner och surfplattor. Varför inte köpa ett snyggt skal till din iPhone samtidigt som du har lagat den? Eller varför inte spara dig själv en framtida kostnad och skydda din iPhone med ett displayskydd? Hos oss kan du handla hållbart och vara trygg när du handlar.